Hvad kan jeg tilbyde?

Herunder kan du læse om de forskellige produkter, jeg tilbyder. Jeg tilbyder også skræddersyede forløb. Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Sundheds-coaching

Jeg tilbyder både enkelte konsultationer og forløb af forskellig varighed. Her er det dig, der er i fokus. Vi arbejder med dine ønsker, muligheder, vaner og din livsstil.

Du kan  - jeg ved det! Og vigtigst af alt - lige om lidt - ved du det også.

 
stærkeresunderegladere.png

Holdtræning

Motivation, sammenhold, sved på panden, stærk krop og ømme (smile)muskler - det er hvad du får hvis du kommer med på vores holdtræning. Det er motion for alle - uanset niveau!
Små hold af 3-4 deltagere.

Personlig træning

Personlig træning i private omgivelser i Aarhus C.

Træning til dig der ønsker høj faglighed, og en skræddersyet løsning ud fra dig og dine mål.


 

Mor-barn
forløb

At blive mor er altoverskyggende. Det er det største. Mange kvinder oplever dog, at mor-rollen også tærer på både krop og psyke.

Gennem vejledning, coaching og træning sætter vi mor tilbage på prioriteringslisten!

 

Produkter i Fokus

Jeg forhandler et udvalg af produkter fra Bodylab og Puori. Begge brands er store spillere indenfor kosttilskud, hvor kvalitet og smagsoplevelse er højeste prioritet. Du vil derfor som kunde i Fokus altid kunne købe fiskeolie, proteinbarer eller proteinpulver med hjem efter en session med mig. Hvis du ønsker yderligere information om produkter, eller ønsker at bestille produkter online, er du meget velkommen til at kontakte mig på mia@miakorsholm.dk