Fokus - krop, psyke og sundhed

Kan vi så få madro!

Alt for mange mennesker lever et liv, hvor de er i konstant krig med dem selv og deres krop. Oplevelsen af at skulle passe ind i et samfund, hvor succes og ‘det rette’ udseende er defineret af de sociale medier, og oplevelsen af kontrol over eget liv er defineret af, i hvor høj grad man har kontrol over madvaner og levevis, resulterer i en, for mange, meget restriktiv spiseadfærd. Regler og restriktioner, og mad helt generelt, fylder størstedelen af ens tanker. Hertil følger fiaskofølelser, skyld og skam, når man ikke formår at leve op til de mange regler, man har lavet for sig selv. Problemet er, at man sætter sig selv op til fiasko ved denne levevis. Man havner det samme sted gang på gang. Og hver gang ligger vi endnu en erfaring i rygsækken, der fortæller os, at vi ikke kan kontrollere vores spiseadfærd og derfor opsætter vi endnu flere og mere restriktive regelsæt.
Hvis vi ikke bliver bevidste om vores handlemønstre og vaner, kan vi ikke ændre dem. Og hvis vi ikke ændrer dem, så havner vi højst sandsynligt hvor vi startede igen. Utilfredse og kede af vores krop.

Hos mig får du ingen kostplaner

Jeg vil ikke diktere, hvad du må og ikke må. Jeg vil hjælpe dig til at finde vejen i dit eget liv. Vejen hvorpå du finder lykke og tilfredsstillelse med din krop og dine tanker. Jeg vil hjælpe dig til at finde ro i din levevis og med at skabe en masse nye sunde vaner, der hjælper dig til at nå dine mål.

Fokus er stedet for dig, der søger at blive klogere på dig selv. Det er for dig, der ønsker personlig udvikling og ønsker at gøre op med forestillinger, myter og påbud der præger vores samfund og vores sundhedsadfærd. Fokus sætter rammerne for et sted, hvor man tør sætte sig fri af tidligere erfaringer og arbejde mod et sundere liv med større tilfredshed og troen på eget værd.

I det arbejde vi står overfor, er det enormt vigtigt at der er kemi mellem du og jeg. Derfor tilbyder jeg alle mine klienter et gratis og uforpligtende møde, hvor vi kan se hinanden an, snakke mål og ønsker og se om den rigtige mavefornemmelse er der.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mia Korsholm