Personlig træning - træning i private omgivelser

 

Private omgivelser

Træningen foregår i nye lækre private træningslokaler på Frederiksbjerg i Aarhus. Lokalerne er indrettet med træningsudstyr af højeste kvalitet. Da centeret er privat, betyder det, at der aldrig vil være mange mennesker og i de fleste tilfælde vil det blot være du og jeg.

Der er nye omklædnings- og badefaciliteter på stedet og gratis parkering lige uden for døren. Træningen foregår altid sammen med mig og du skal ikke betale for et medlemskab.

Skræddersyet løsning

Personlig træning i Fokus betyder, at der ikke findes standardiserede løsninger. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, ønsker jeg at danne et overblik over, hvad du ønsker, og hvad dit fundament er. Det er vigtigt, at din træning bliver tilrettelagt efter netop dig og dine behov og ønsker. Hvert program og træningstime er skræddersyet til dig.

Før første træningstime mødes vi for at fastsætte dine mål og ønsker for din træning. Du bliver screenet grundigt, for at kortlægge eventuelle kropslige ubalancer, der skal tages hensyn til i din træning. Du vil under denne samtale også blive vejet, målt og få taget billeder, hvis du ønsker det. 

Denne indledende samtale danner grundlaget for, at dit forløb skræddersyes efter netop dine behov og mål og er derfor altid inkluderet i et personligt træningsforløb.

Priser:

En personlig træningstime er af ca. 50 min. varighed.

1 x personlig træning 850 kr.

5 x personlig træning 4.000 kr.
(800 kr. pr. time)

10 x personlig træning 7.000 kr.
(700 kr. pr. time)

20 x personlig træning 13.000 kr.
(650 kr. pr. time)

30 x personlig træning 18.000 kr.
(600 kr. pr. time)

40 x personlig træning 22.000 kr.
(550kr. pr. time)

Personlig træning er momsfritaget.


Har du spørgsmål eller ønsker du en uforpligtende samtale omkring et forløb, er du meget velkommen til at kontakte mig: