Mor i Fokus

PAC_0363.JPG
 

Mor skal tilbage på prioriteringslisten!

Forløbet er til dig, der gerne vil blive stærkere, sundere og gladere. 
Det er til dig, der ved alt om hvordan verden blev vendt på hovedet, da verdens sødeste baby blev født og mor kom nederst på dagsordenen. 
Det er til dig, der gerne vil træne, men som synes, det kan være svært at finde tid og overskud. 
Det er til dig, der gerne vil være en del af et fællesskab med andre mødre, hvor der er rum til snak, amning, skulderklap og krammere. 

Lille forløb - små skridt på vejen

Forløbet er til dig, der har lysten og modet til at komme igang igen efter baby så dagens lys. Overskuddet er måske endnu ikke til den store indsats, men du er klar på at give det, du har. Træningen sammen med mig kommer til at tage udgangspunkt i et hjemmetræningsprogram, som jeg udarbejder til dig, så du er godt rustet til at arbejde videre hjemme, når forløbet er slut.

Du får:

- 3 x 1-2 timers møde i en lille gruppe (enten jeres eksisterende mødregruppe eller andre mindre grupper).
- Træning tilrettelagt jeres gruppe
- Dialog om hvad der rør sig indenfor sundhed, børn, amning, vægttab, livsstilsændringer og hvad I ellers måtte brænde for. 
- Hjemmetræningsprogram
- Gruppecoaching ift livsstilsændringer

Vi mødes i Fokus. Her er plads til træning, babyer på gulvet, amning i sofaen og intim og privat snak. Barnevogne kan parkeres i den lukkede gård tilhørende mit kontor. Der er også gratis parkering i gården.

OBS: For at deltage skal du have været til 8 ugers tjek ved lægen.

Pris: 800 kr. pr. deltager.


Langt forløb - store forandringer

Forløbet er til dig, der er klar på forandring. Det er til dig, der er klar til at smide de sidste kilo og give den hele armen til træning. Træningen tager både udgangspunkt i det hjemmetræningsprogram, som jeg udarbejder til dig, men vi kommer også omkring store basisøvelser, så du bliver rustet til at fortsætte med at holde din krop glad, sund og stærk. Vi mødes og træner sammen i en mindre gruppe. I skal bruge hinanden som holdkammerater - vi udfordrer hinanden og hepper ubegrænset.

Du får:

- 8 ugers forløb med 2 ugentlige træninger (af 1 timers varighed) i en lille gruppe (enten jeres eksisterende mødregruppe eller mindre små grupper maks 5 deltagere).
- Træning tilrettelagt jer. Træning der giver sved på panden, ømme muskler og smil på læben.
- Dialog om hvad der rør sig indenfor sundhed, børn, amning, vægttab, livsstilsændringer og hvad I ellers måtte brænde for. 
- Hjemmetræningsprogram
- Lukket Facebook gruppe med support fra mig

Vi mødes her hos mig i mit træningscenter. Her er plads til træning, babyer på gulvet, amning og intim og privat snak. Barnevogne kan parkeres i den lukkede gård tilhørende mit kontor. Der er også gratis parkering i gården.

OBS: For at deltage skal du have været til 8 ugers tjek ved lægen.

Pris: 4200 kr. pr. deltager.


Har du spørgsmål eller ønsker du en uforpligtende samtale omkring forløbet, er du meget velkommen til at kontakte mig: