Holdtræning

 

Træning for alle - uanset niveau!

Træning i Fokus er for alle. Det er et fristed hvor du, uanset niveau, erfaring eller udfordringer kan være en del af et fælleskab og blive vejledt udfra hvor du er. Træningen vil tage udgangspunkt i en planlagt række øvelser der alle kan skaleres til den enkelte. Alle kan være med.

Fokus er et privat center. Der vil derfor aldrig være andre tilstede under træningen, andet end dine holdkammerater og dig, samt din træner.

Små intime hold

Holdende vil være af maks 3-4 deltagere. Der vil derfor være masser af fokus på den enkelte og ingen vil være overladt til dem selv.

Man følges med det samme hold igennem hele forløbet. Måske du kommer alene, måske du kommer med din gode ven. Uanset hvad, så er en træningsmakker rigtig godt ift. motivation, følelsen af fælleskab og sammenhold - og det garantere jeg, at i får her i Fokus. Tonen er uformel, humøret er højt og vi hepper og motiverer hinanden.

Kompetent vejledning og strukturering

Inden alle øvelser vil teknik og udførsel blive grundigt gennemgået og alle vil få kompetent og grundig vejledning gennem træningen. Vi arbejder med en struktureret tilgang til træning og vi har fokus på de store basisøvelser og gentager dem, i forskellig variation, så der bliver genkendelse og alle oplever hvordan de udvikler og rykker sig igennem forløbet.

Gratis parkering og gode badefaciliteter.

Der er gratis parkering lige udenfor døren og der er altid plads. Der er gode omklædnings- og badefaciliteter tilknyttet centeret, så du kan drøne direkte videre til dagens andre gøremål efter træningen.

Priser og hold

1 x ugentligt
torsdag kl.10.45-11.45
Opstart 2/5-2019

Nye hold starter efter sommerferien.
Tilmeld dig allerede nu for at sikre dig en plads!

4 uger

1200 kr.

9 uger

2700 kr.

2 x ugentligt
tirsdag og torsdag kl. 9.30-10.30
Opstart 30/4-2019

Nye hold starter efter sommerferien.
Tilmeld dig allerede nu for at sikre dig en plads!

4 uger

2200 kr.

9 uger

4950 kr.

Der kan laves ratebetaling efter aftale. Betaling foregår via mobilepay eller bankoverførsel.