Foredrag og oplæg

 

Sundt Fokus

Der er så meget information om sundhed, at det kan være svært at gennemskue hvad der er rigtigt og forkert. Har I brug for hjælp til at navigere i sundhedsjunglen og brug for et indspark til hvad sundhed er og hvordan man bliver sundere på en måde som holder langt længere end sidste uges damebladskur? Så kontakt mig. Jeg holder foredrag omkring sundhed. Sundhed der kan forståes, som kan underbygges, og ikke mindst sundhed der holder i længden.

Sundt Fokus er et foredrag om hvordan sundhed for mange er et uopnåeligt mål, da der alle steder fra kommer informationer, krav og nye mål man skal kunne opfylde for at være sund. Men er sundhed i virkeligheden ikke en subjektiv følelse? Hvornår føler du dig sund? Er det dikteret af din badevægt eller af din generelle fysiske og psykiske tilstand?
Min tilgang til sundhed er, at vi må droppe ‘detalje-tankegange’ og zoome ud og fokusere på det der i virkeligheden har størst betydning for vores sundhed. Vi skal justere på vores sundhedsadfærd, altså det vi gør størstedelen af tiden, fremfor at være så fokuserede på det vi gør noget af tiden. Vores sundhedsadfærd såsom søvn, vores generelle madvaner, stress, psykiske tilstand og mængden fysisk aktivitet er langt mere afgørende.