PAC_0424-Bearbeitet.JPG

Om mig

 

Jeg hedder Mia og jeg er uddannet sygeplejerske, ernæringsrådgiver og personlig træner.

Jeg har bred erfaring indenfor kostvejledning, livsstilsomlægning og træning. Omdrejningspunktet i min praksis er vaneændring, personlig udvikling og bevidsthed omkring handlemønstre. Jeg arbejder med at hjælpe dig med at sætte mål og med at udarbejde en realistisk plan for, hvordan du når i mål.

Jeg tror på en selvkærlig tilgang til sundhed. Jeg tror på, at vi alle har mulighederne for at nå vores mål og drømme, og være lige der, hvor vi har det bedst. Det handler blot om, at få ens værktøjskasse fyldt op med alle de rigtige værktøjer til at tackle det liv, vi nu engang lever. 

Jeg tror på, at vi skal zoome ud og droppe detalje-tankegangen i forhold til vores sundhed. Det er vores overordnede sundhedsadfærd, der dikterer vores sundhed. Det vi gør det meste af tiden, over det vi gør en gang imellem.

Gennem coaching og vejledning arbejder vi med at bryde destruktive handlemønstre og vaner, der står i vejen for din sundhed. Vi sætter mål, der giver succes, således, at du bliver motiveret til at fortsætte med at udfolde dit nye sunde liv.